Now reading
Poulsen, Dolberg (Falk, 76 ‘) ve Braithwaite (Kjaer, 82’)

Poulsen, Dolberg (Falk, 76 ‘) ve Braithwaite (Kjaer, 82’)

Poulsen, Dolberg (Falk, 76 ‘) ve Braithwaite (Kjaer, 82’)

İzlanda’daki Sterling gibi, kimse son dakikalarda İngiltere’yi Danimarka’da zafere ulaştırmayı başaramadı. 93 ‘de Kane kahraman kostümünü giymek üzereydi ama Zaka sopaların altında kaleden kaçtı. 

22:57 tarihinde 09/08/2020 CEST

C. F. Sainz

VERİ SAYFASI

Milletler Ligi

DIN

0-0

ING

Danimarka

Schmeichel; Wass, M. Jorgensen, Christensen, Skov; Norgaard (Hoejbjerg, 72 ‘), Eriksen, Delaney; Y. Poulsen, Dolberg (Falk, 76 ‘) ve Braithwaite (Kjaer, 82’).

İngiltere

Pickford; Coady, Gómez, Dier; Trippier, Rice, Phillips (Grealish, 75 ‘), A. Arnold (Maitland-Niles, 86’); Sancho (Dağı, 60 ‘), Kane ve Sterling.

Hakem

Istvan Kovacs (RUM) .TA: Braithwate (51 ‘).

Olaylar

Parken. Kapı kapandı.

İlk periyotta İngiltere’ye hükmederek, kendilerini İzlanda’nın ‘pross’a karşı oynadığı düelloya çok benzer bir düello düzenleyen bir Danimarka’nın önünde buldular, büyük bir fark Danimarkalıların topa sahip olduklarında incitmek istemişlerdi. Bu şekilde, şiddetli bir İskandinav savunması, Güney Kapılarının Schmeichel bölgesine yaklaşmasına izin vermezken, “kırmızı dinamit” in saldırganları sahip oldukları birkaç fırsattan yararlandı.

Dolberg ve Braithwate golü az farkla kaçırırken, ilk yarıdan önceki son dakikalarda Pickford eskisinden yakın bir şut kaydetti.

İngiltere tatilden sonra maçına bir vites daha koymaya çalıştı ve golün geleceği görüldü. Kane yükseklere yöneldi ve Sterling, Schmeichel’i çalıştırdı, ancak amaç direnmekti. Bu arada Danimarka hiçbir şeyden vazgeçmedi ve ikinci yarıdaki birkaç seçenekten birinde Eriksen sahaya gevşek bir top gönderdi.

İndirim fırsatı

Maç kapanış dakikalarında bozuldu ve iki yarışmacı için şans vardı, ancak hiçbiri Kane’in sakatlık süresine benzemedi. Tottenham forvet, savunmasından uzun bir vuruş aldı, Schmeichel’i çıkarken kesti ve boş bir golü bitirdi, ancak Zanka postların altındaki bir köşe için saklamayı temizledi.

Bir İngiltere dairesi sadece ceza alabilir

goldbets.top

Danimarka’yı ölçmeden önce ‘Üç Aslan’da skandal

“Pross” ilk günkü gibi bir servete sahip değildi. Southgate’i genç Foden ve Greenwood’u mitingden atmaya zorlayan olayı unutmaları ne kadar iyi olurdu …

Euro 2016’da İngiltere’nin yolunu engelleyen takım İzlanda, İngilizleri kızdırmaya yaklaştı ve sadece ek süre içinde bir ceza, İzlandalıların da maksimum penaltı kaçırdığını gören Gareth Southgate’in adamlarını kurtardı.

20:27 tarihinde 09/05/2020 CEST

VERİ SAYFASI

Milletler Ligi

ISL

0-1

ING

İzlanda

Halldorsson; Hermannsson, Ingason, Arnason, Magnusson; Traustason (Hallfredsson, 66 ‘), Bjarnason, Palsson, Thorsteinsson (Sigurdsson, 66’), Gudmundsson ve Bodvarsson (Fridjonsson, 92 ‘).

İngiltere

Pickford; Trippier, Rice, Gomez, Walker; Dier, Ward-Prowse, Foden (Ings, 68 ‘), Sancho (Alexander-Arnold, 73’); Sterling ve Kane (Greenwood, 78 ‘).

Hedefler

0-1 M. 90 Sterling.

Hakem

Srdjan Jovanovic. TA: Gomez (92 ‘). TR: Ingason (89 ‘); Yürüteç (71 ‘).

Olaylar

Laugardalsvöllur. Kapı kapandı.

Ek süre içinde iki penaltı ile sonuçlanan maç, biri İngiltere’nin, diğeri İzlanda’nın kaçırdığı, neredeyse hiç gol şansı bulamadı ve korkunç bir ilk yarıdan neredeyse daha kötü bir saniyeye gitti.

Çekiliş İzlanda’yı memnun edebilir, ancak uluslararası futbolun dışında on aydır sıkıcı, yumuşak bir imajla dönen ve dört yıl önce Nice’te küçük düşürücü bir şekilde düşenlerin intikamını alamayan İngiltere’yi değil. 

İlk 45 dakika boyunca İngilizler topa sahip olmaktan memnundu ve İzlanda sadece set taşlarından bir faul ve hiçbir şeyle sonuçlanmayan bir köşe ile tehlike yarattı.

İzlanda’nın pratikte on bir oyuncudan oluşan savunması, İngiltere’den gelen çekingen ve yaratıcı olmayan stajları geri püskürterek sadece geride bekledi.

Portekiz ilk UEFA Uluslar Ligi’ni kazandı

Bunun da ötesinde, kötü şans, Harry Kane’in sürmek için koştuğu uzaktaki direğe bir çarpı işareti yapan Gareth Southgate’in ekibiyle güçlerini birleştirdi. Ancak, kutlamalar için zamanı olmayan yan hakem, ofsayt golünü iptal etti.

Kural dışı pozisyon olmadığından kısa süre sonra tekrar yardımcıyı açığa çıkardı, ancak Reykjavik’te VAR’ın yokluğu, ilk yarıda ilk 0-0 ile oyunu devam ettirdi.

Sadece en iyimserler, İzlanda’nın ikinci 45 dakikada başka bir şey yapmaya çalışacağından emindi. Herhangi bir baskı olmadan, İskandinavlar geride kaldı ve Eric Dier ve James Ward-Prowse tarafından yönetilen bir orta sahanın tehlike oluşturmayacağını umdular. 

Sonunda, İngiltere’nin şansı, Jadon Sancho veya Raheem Sterling’in her iki tarafta da açılarını kaybettiğinde ve önde iki veya üç İzlandalı varken kaybedildi. 

İzlandalı duvarın üstesinden gelememenin acizliği ile karşı karşıya kalan oyunculardan biri, Fransa’daki kızaran elemeyle kendini havaya uçurdu. İlk yarıda zaten sarı olan Walker, deli gibi kendini yere attı ve ona ikinci kartı kazandıran bir faul yaptı. Sokakta. 

Gerçek şu ki, senaryo pek değişmedi. İzlanda biraz daha cesaret etti, ancak beraberliği sonsuza dek veriyordu ve İngiltere sınır dışı edilmekten pek etkilenmedi, çünkü İzlanda tarafından oluşturulan üç savunma hattını hala geçemiyordu. 

İngiltere penaltılarda galip geldi ve üçüncü oldu

Southgate’in listesinde Maguire, Foden, Greenwood ve Phillips

Ancak son dakikada yapılan köşe vuruşunda Ingason, Sterling’in şutunu tek elle bloke etti ve hakem penaltıyı verdi. Sterling’in kendisi bunu değiştirdi, ama hepsi söylenmedi. İzlanda’da son bir adım kaldı ve Gomez İzlandalı bir forvet oyuncuyu devirdi. Hakem gördü, bir ceza verdi ve Bjarnason onu üst direğe gönderdi.

Diego Armando Maradona’nın ölümü için üç gün boyunca yas tuttuktan ve her maçında bir dizi haraçtan sonra, Arjantin Profesyonel Ligi, zaferin yanı sıra River Plate, Racing Club ve Independiente zaferlerini içeren beşinci günle karşılaştı. Jimnastik, futbolcunun ölümünden önce yönettiği son takım.

08:34 tarihinde 11/29/2020 CET

EFE

Konular

Maradona ölür

Adı değiştirilen Diego Maradona Cup’ın her karşılaşmasında, tüm oyuncular arka yüzünde 10’lu bir forma ve yıldızın ismiyle farklı oyun alanlarına atlarken, bir dakikalık alkış ve eski Albiceleste kaptanının görüntüsü vardı. stadyumların her birinin ekranına yansıtıldı.

Profesyonel Lig Kupası, gözyaşları, hedeflere adanmışlıklar ve sürekli hatıralar içeren derin pişmanlık görüntüleri ile tartışmaya beşinci gününde başladı.

Örneğin, Gimnasia y Esgrima La Plata’nın Maximliano Coronel’in golüyle Vélez Sarsfield’a karşı 0-1’lik galibiyetini ve ardından büyük bir kutlama ve ‘Lobo’nun son koçu Maradona’ya adanmışlığı ateşledi.

Bu galibiyetle Gimnasia, bu Pazar Patronato de Paraná’ya ev sahipliği yapacak Huracán’a göre puan avantajına sahip sekiz birimle Bölge 6’nın liderleri olarak Vélez’in yanındaydı.

Bu Cumartesi bir başka önemli maçta River Plate, Paraguaylı Robert Rojas ve Damián Martínez’in çitlerine karşı golleriyle Rosario Central karşısında ziyaretçi olarak 0-2 kazandı.

Bu sonucun ve Godoy Cruz ve Banfield’ın 3. bölgedeki golsüz çekilişinin ardından hem River Plate lideri – 12 sayı, hem de 10 birimlik antrenman kılavuzu turnuvanın bir sonraki aşamasının Şampiyona Bölgesi için hak kazandı.

Independiente, Santa Fe’de Colón’a karşı Jonathan Menendez ve Alan Velasco’nun golleriyle 1-2 galibiyetinin ardından Zone 2’de aynı aşamayı kabul ederken, Brian Fernández yerel halk için indirim yaptı.

Hem kazanan hem de kaybeden Şampiyona Bölgesi pasaportlarını garanti ederken, Merkez Córdoba de Santiago del Estero, Savunma ve Adalet ile birlikte Tamamlama Bölgesi’ne mahkum edildi.

Bu Cumartesi gününün son maçında Racing Club, Carlos Alcaráz’ın dönüştürdüğü golle Unión’u 1-0 yenerek bu turnuvanın ilk ünitelerine ulaştı.

Maradona’nın ölümünden sonra Koeman’ın yürekten mesajı

Maradona’nın 90 milyona varan mirası baş ağrısına neden olacak

#CopaDiegoMaradonaEnTNTsports | Maradona’nın liderliğindeki son kulüp olan Vélez ve Gimnasia’nın tam kadroları, Amalfitani’deki heyecan verici alkış dakikalarına katıldı. &# 127386; Jimnastik pic.twitter.com/ekEgnxK4RG

– TNT Sports LA (en &# 127969;) (@TNTSportsLA) 28 Kasım 2020

Jagoba Arrasate, bu Pazar günkü maçtan önce Cumartesi günü Camp Nou’da basın toplantısı düzenledi. Osasuna, amacın geçen sezon olduğu gibi, Navarrese takımının mağlubiyetinden sonra Leo Messi’nin tepkisine neden olduğunda, Barcelona kulübü için düelloyu tekrar acı hale getirmek olduğu bir maçta Barcelona ile karşı karşıya geldi.

28.11.2020, 13:55 CET

Jagoba Arrasate’in basın toplantısının en dikkat çekici cümleleri şunlar:

Osasuna maçında Barcelona’nın kadro listesi

Osasuna’nın Barcelona’ya karşı oynayacağı düello için kadro listesi

"Barselona Camp Nou’da ürkütücü"Geçen sezondan farklı bir maç olacak. Koeman’ın Barcelona’sı farklı olsa da sonuçlar bunu yansıtmıyor. Artık daha hızlı ve daha güçlü bir ekip haline geldiler, her şeyde geliştiler. Bu maç geçen sezondan daha zor olacak"Barcelona Camp Nou’da çok güçlü bir takım olmaya devam ediyor, Villarreal ve Betis’i yendiler ve onlarla yüzleşmek için somut bir planımız olmalı.

Contents